Psykoterapeut – Håndlæser – Shadow Facillitator

Skyggearbejde

shadow-494143_640‘Skyggen’ som psykologisk begreb blev oprindeligt introduceret af C.G Jung og refererer til de sider af vores personlighed, som vi undertrykker, fornægter, skammer os over eller ikke vil være ved.

Skyggen er den person, du helst ikke vil være. Skyggen er det, du mest hårdnakket påstår, at du ikke er. Skyggen skjuler alt det du skjuler, fornægter, skammer dig over, undertrykker, nedvurderer, de drømme og længsler du aldrig har forløst, alt det du ikke vil vedkende dig, eller det du ikke kan kende i dig selv. Smukt som grimt.

Kærlige, overbærende øjne

Jeg hjælper dig med at synliggøre skyggen, altså det du fornægter i dig selv. At opdage den, at udfolde den, at se på den med kærlige overbærende øjne og anerkende at ja, det er du også, det er en del af dig. Så kommer du til en accept af, at den del af dig også har sin berettigelse og styrke, for så kan du være en mere autentisk udgave  af dig selv. Det vil give dig en større frihed til at være dig, det vil hjælpe dig til at være i en sundere relation og vil gøre dig mere klar i din kommunikation

shadow-facilitator-logo

Bestil tid nu