Psykoterapeut – Håndlæser – Shadow Facillitator

Reference

Marita's Psykoterapi og Håndlæsning

Hej Marita.

Da jeg kom til dig første gang, var min tanke at jeg havde prøvet så mange andre, så som psykolog, psykoterapi, praktiserende læge, slankekure osv.
Jeg har været nede psykisk med stress, depression samt overvægtig hele livet.
Jeg tænkte at det var værd at prøve og jeg kunne jo altid stoppe igen, hvis det ikke var mig.
Forskellen for alt det jeg havde prøvet og Marita var at Marita lyttede og stillede mig spørgsmål på en måde hvor jeg fik øjnene op, men samtidigt med respekt for den følelse jeg havde. Marita tager udgangspunkt i den enkelte person og ser det hele menneske og er tilstede og nærværende. Marita har som den eneste kunne give mig en forklaring på, hvor mine "udfordringer" i livet har været samt hvordan det har påvirket mig til den jeg er i dag og hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Marita stiller gode spørgsmål og man når at både at grine og græde. Det er et frirum for sine følelser at komme hos Marita.
Har man brug for at tale med en, vil jeg til enhver tid anbefale Marita. Jeg ville ikke være der hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for Marita og jeg ved nu hvor jeg vil hen. Det er en lang vej og det kommer til at tage tid og Marita bliver den jeg henvender mig til først, hvis alt bliver sort og trist for mig igen.

God dag
Hilsen Trine

03/31/2016

Marita's Psykoterapi og Håndlæsning

Jeg har oplevet håndlæsning tidligere og jeg synes at marita er meget dygtig og seriøs. Marita er i kraft af sin psykoterapeutiske baggrund også rigtig god til at gøre opmærksom på nogle af mine personlige mønstre, som spænder ben for mig. Jeg gik fra marita'S håndlæsning med fornyet energi, nye indsigter og redskaber som har gjort, at jeg har kunnet ændre nogle vaner. Jeg giver de bedste anbefalinger. Rikke Petersen

03/31/2016

Marita's Psykoterapi og Håndlæsning

Først vil jeg sige at jeg synes du er knald dygtig til håndlæsning... Jeg var målløs første gang jeg sad hos dig og du snakkede om min fortid og opvækst.. har ikke helt forstået hvordan det kan lade sig gøre, men fact er at du rammer meget præcist i de ting du siger/ser..? Noget andet er at du har en skøn karisma..?

Måden hvorpå du kommer med råd og vejledning ifht de ting du ser i hænderne er helt unik, fordi du formår at tale "lige ud af posen" så at sige, på en meget ligetil og  samtidig meget jordnær, anerkendende, fordomsfri, og næstekærlig måde.. En måde som skaber en stor tryghed ifht at man rent faktisk sidder overfor dig og lader dig "se igennem" en på mange måder.. For det kan jo godt være noget sårbart, det som hænderne afslører og det der kommer på tale.. Sådan har d ihvertfald været for mig.

Men jeg har hver gang gået derfra, med en meget positiv følelse og opløftet energi.. Jeg synes du r hamrende dygtig!

Synes specielt det var fedt i Søndags, det gav super god mening for mig at jeg netop skulle forbi og vende hos dig lige der..?? Så tak igen - Dorthe

04/01/2016