Psykoterapeut – Håndlæser – Shadow Facillitator

Håndlæsning

Hvorfor håndlæsning?

hand-619061_640Håndlæsning kan bruges på mange måder. Det kan være, du bare er nysgerrig på, hvad hånden fortæller, eller håndlæsningen kan bruges til at belyse et her-og-nu problem eller som en hjælp til at forstå dig selv bedre.

Redskab til selvindsigt

Jeg synes at håndlæsning er et fantastisk redskab til selvindsigt. At få læst hænder kan være en stor hjælp til at se en eventuel problematik indefra. Når du får læst hænder er der intet skjult, hændernes linjer, farver, form viser dét som er dig, uden filter. Hænderne dømmer ikke, kritiser ikke.

En fest

Når jeg læser dine hænder, så er det linjer, skrammer, ar, forhøjninger, fordybninger, neglene, farverne, evt smykker jeg tolker ud fra, og alt taler. Jeg siger det bare, det er en fest at få læst hænder! Du bliver boostet så det siger spar to, og oplevelsen af at se sig selv gennem sine hænder er meget givende og rørende.

Plads til grin og tårer

Jeg ser dine talenter, styrker, evner, dine skyggesider, følelser ja jeg ser og tolker hele pakken. Jeg udfolder dét, dit hjerte og sind er fyldt med på en anerkendende, direkte og empatisk måde, hvor der er plads til samtale, grin og tårer. Mit mål er, at når du går herfra, er du næsten flyvende.

Du er velkommen til at optage seancen.

Bestil tid nu